Povpraševanje

Info

  • GRANDVID Hotel Ljubljana
  • Grandovec Vider Brigitte s.p.
  • Dolenjska cesta 336, Lavrica
  • 1291 Škofljica, Slovenija
  • T: +386 1 360 22 00
  • F: +386 1 360 22 10
  • E: info@grandvidhotel.si

Restavracija

V sklopu hotela se nahaja tudi alla cart restavracija, katera sprejme od 85 do 100 oseb in je na voljo tako hotelskim, kot tudi zunanjim gostom.

Predvsem zaradi ravnega dostopa in parkirišča tik pred hotelskim vhodom je prostor zelo primeren tudi za invalidne osebe na vozičkih.

Lahko pripravimo tudi pogostitve ob različnih priložnostih za družinska ali poslovna srečanja v obliki Hladno toplega bifeja.

Pestrost kulinaričnih specialitet ponujajo domače in internacionalne jedi, katerim radi dodamo tudi sezonske jedi; primerne času in priložnosti.

Da ne pozabimo omeniti izbor doma pečenega kruha, ki omamno diši po celi restavraciji. K vsem jedem priporočamo tudi dobra slovenska vina.

Jedi, katere z veseljem priporočamo:

  • Zloženka iz bučk in mariniranih morskih sadežev
  • Hobotnica v solati
  • Domače paštete z maslom
  • Tatarski biftek s toastom
  • Gobovo juho
  • Francosko čebulno juho
  • Pečeni mladi sir z jurčki
  • Domače sirove štruklje z gobovo omako
  • Jurčke z žara
  • Njoke
  • rezance
  • špagete in rižote na več načinov
  • Po Istrsko pečeno orado v foliji in pečici
  • File brancina s tartufi
  • Lignje
  • Goveji file po Rokovnjaško
  • Telečji zrezek z jurčki in mozzarello
  • Puranji zrezek »Grandvid«
  • Žrebičkov roastbeaf s tartufi
  • Divjačinske medaljone z brusnicami in okusne domače sladice

Posebna ponudba

PISANA ZIMA

PISANA ZIMA

PISANI DNEVI  V  KUHINJI:


- S slanino oviti puranji medaljoni v česnovi omaki s pečenim krompirjem;

- Juhe po naročilu;

- Mladi sir z jurčki na žaru;

- Jurčki;

- Domače pečen kruh;

- Solata; pripravljene po vašem izboru (zelena, zelje, pesa, koruza, fižol, stročji fižol, paradižnik)

Vse to vam je na voljo in ostale specialitete.

Delovni čas restavracije: Od ponedeljka do petka med 11.00 in 21.00 uro.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih odprto za v naprej naročene skupine od 15 oseb naprej. Zaželjena predhodna rezervacija po telefonu.